Om Konstgruppen

Välkommen till Konstgruppen, ett fullserviceföretag inom konst

Vi på Konstgruppen har snart 20 års erfarenhet av att bistå företag, privatpersoner och konstföreningar med ett brett urval av konst.Vi är en totalleverantör av allt från grafik, måleri, skulptur, installationer samt inramning, rådgivning och auktoriserad värdering av konst. Vi arbetar både med större och enskilda uppdragsgivare och hjälper våra kunder i stort och smått.

I dagens snabba värld har vi märkt att våra kunder ofta vill ha bekvämligheten av att arbeta med en enda källa för alla sina konsttjänster. Som konstkonsulter till företag, vårdinrättningar och andra organisationer inom den offentliga och privata sektorn, tillhandahåller vi ett heltäckande utbud av konsttjänster som genereras av ett team av professionella, kompetenta medarbetare. Vi hjälper våra kunder att utforma, genomföra och förvalta sitt företags konstsamlingar, installera platsspecifika konstverk i sina offentliga utrymmen. 

Konstgruppens tillvägagångssätt. Varje projekt är unikt. Vi vill lära ”känna” företaget och arbeta nära er för att bekanta oss med ert kort och långsiktiga mål för konstinköpen. Detta ger oss möjlighet att utforma och genomföra en strategi för konsten som är individuell och kostnadseffektiv.

Önskar ni ytterligare information, kontakta oss gärna på 08-262652, office@konstgruppen.se eller Pontus Klingspor på 0736-258721.

Välkomna!

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.